BADRUM

Välkommen till oss på Hem och hantverk när ni skall renovera eller bygga nytt badrum.

TOTALENTREPRENAD PÅ BADRUM

Vi erbjuder en helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade hantverkare/montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Vi ger fast pris så du vet i förväg vad ditt nya badrum kommer att kosta. Vi är anslutna till Byggkeramikrådet (BKR) och skriver ut våtrumsdokument till er efter avslutat arbete. Först när badrummet är färdigt skickar vi fakturan till er, det känns seriöst tycker vi.

VAL AV KAKEL OCH KLINKERS SAMT BADRUMSMÖBLER!

Vi hjälper er när ni skall köpa kakel, klinkers, badrumsmöbler, badkar eller dusch. Vi säljer de flesta av de ledande märkena i Sverige och visar en hel del i butiken. Se länkar under varumärken. Vi har även ett brett samarbete med många bygg och kakelfirmor i Blekinge.

Där hjälper vi deras kunder med alla deras val.  Vi är även grossist för spackel, EPS, puts och tätskit och har ett stort lager.

Trygghet

När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg då vi har alla certifikat som krävs samt arbetar enligt gällande riktlinjer för branschen. Vi kan även lämna referenser på tidigare renoveringar om du är intresserad av att ta del av deras erfarenheter.

Försäkrade

Vi är ansvarsförsäkrade hos Ölands försäkringar vilket skapar trygghet för såväl dig som kund som för våra anställda. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering samt tar fram en skräddarsydd offert baserat på de material och lösningar som ni önskar.

Efter många år av badrumsrenoveringar har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade våtutrymmen.

VÅR ARBETSMETOD:

Offertförfrågan – Förfrågan inkommer och vi bokar in ett kostnadsfritt, kortare, möte för att på plats titta på projektet.

Personligt möte – Vi tar mått på badrum och ställer frågor om renovering på detaljnivå. Ni får tillfälle att ställa frågor om vårt företag, hur vi arbetar etc.

Detaljerad offert – En kort tid efter vårt besök skickar vi en offert baserad på vårt möte och era önskemål. I den bifogas en detaljerad offert med arbetsmoment, materialkostnad och en fast summa. Även kontaktuppgifter, betalningsvillkor och ev prisförslag på möbler, kakel mm..

Godkännande – När ni accepterat vår offert bokar vi in ett möte för kontraktsskrivning.

Planering – Vid detta möte, oftast i butiken, finns det möjlighet att gå igenom val av keramik, möbler, duschar mm. Vi bestämmer planerad byggstart för projektet och även badrumsrenoveringens beräknade slutdatum.

Besiktning – När badrummet är färdigställt tar vi ett möte och går igenom resultatet.

Våtrumsintyg – Efter att fakturan är betald så utfärdar vi ett våtrumsintyg.

KVALITETSDOKUMENT VID VÅTRUMSARBETE

Hem och hantverk är medlem i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi uteslutande arbetar efter Byggkeramikrådets branschregler för våtrum.

Vi ser till att renovera ditt badrum helt enligt de regler och föreskrifter som BKR förespråkar och vi har självklart behörighet att utfärda kvalitetsdokument som styrker fackmannamässigt utfört arbete.

ANVÄND ROT-AVDRAGET

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets hemsida. Företaget innehar erforderliga trygghets- och entreprenadförsäkringar, har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

INFORMATION

HELENTREPRENAD

Badrumsrenovering
Kakel & Klinkers

LÄS MER

BBV

Byggkeramikrådets branschregler för våtrum

LÄS MER

Skötselråd

Kakel och klinker

LÄS MER

INSPIRATION

Våra varumärken VÅRA TJÄNSTER