Kök

Välkommen till vår butik på Kaliumvägen 5 i Karlskrona. Vi säljer kompletta kök, bänkskivor, vitvaror, fläktar mm. Vi bjuder på vår erfarenhet av bra köksplanering och följer dig hela vägen fram till ett monterat och färdigt kök. Vi säljer kök från anrika Smedstorp som tillverkas på Skånka Österlen och även Impuls ifrån Tyskland.

Ditt nya kök levereras komplett med monterade stommar, luckor, marknadens bästa lådor, dekorsidor, lister och sockel. Samt val av eventuell takanslutning, energisnål LED-belysning, bänkskivor, diskho och handtag. En riktigt utförd montering lägger grunden för ett riktigt bra slutresultat.
Därför är det lika viktigt att välja en erfaren yrkesman till monteringen som det är att välja ett kvalitetskök. För att garantera ett perfekt resultat och millimeterprecision, tillhandahåller vi samtliga hantverkare med bred kompetens, fullständig utrustning och kunskap om
våra produkter.
Så här jobbar vi!
Ni kommer till oss med en dröm och en ide. Vi går igenom praktiska frågor kring köket och funderar kring materialval och planering. Vi vill försöka ta fram den bästa planeringen och ge dig olika alternativ och lösningar. Oftast bokar vi ett hembesök hos er och tar exakta mått på väggar, fönster, dörrar, takhöjd och fasta installationer som avlopp och fläktkanaler. Efter det träffas vi igen och presenterar en tredimensionell ritning av köket som utgör grunden för uppgifter om material och pris. Efter slutgiltig justering så går vi vidare med en beställning, då får du ett ungefärligt datum för när köket kan levereras. Vi tar ansvar för slutjusteringar och eventuella fel om förorsakat detta. Vi är måna om att endast ha nöjda kunder och erbjuder en slutavstämning på plats med ert nya kök.

Vi är måna om att endast ha nöjda kunder och erbjuder en slutavstämning på plats med ert nya kök. Vi vill att ni ska trivas med ert nya kök.

Smedstorps kök tillverkas på Österlen i Skåne. Med hantverkstraditioner sedan 1945 i från dina behov och tar oss tid att ta fram ett kök som är unikt bara för dig.
Tillverkat från grunden av utvalda material, vi målar på gammalt vis med en sidenmatt färg som värnar om vår natur. Stommarna är färdigmonterade med djupare väggskåp och stabilare lådskenor som håller för många års användande. Smedstorp kök erbjuder ett av den svenska köksmarknadens mest omfattande sortiment.

https://www.smedstorp.com/

Med Impuls finns det gott om inspirerande kök för moderna, klassiska, lantliga och färgglada kök. Alla har sin stil och sina funktionsbehov.
Hitta din köksinspiration
hos oss! Vitvaror från b.la Siemens studioline, Bosch, Electrolux och Whirlpool. Ett av Tysklands mest köpta kök.

https://www.impuls-kuechen.de/en

Fler varumärken vi jobbar med i butiken:

www.siemens-home.bsh-group.com/
www.neff-home.com
https://www.bora.com/
https://www.whirlpool.se/
https://www.electrolux.se/
https://www.dekkernordic.se/
http://lanesto.com/

http://conturasteel.se/
https://sverigeblanco.se/

https://www.beslagdesign.se/
https://www.linfalk.se/