KÖK

Vi säljer kompletta kök, bänkskivor, vitvaror, fläktar mm. Vi bjuder på vår erfarenhet av bra köksplanering och följer dig hela vägen fram till ett monterat och färdigt kök. Vi säljer kök från anrika SMEDSTORP som tillverkas på Skånska Österlen och även IMPULS ifrån Tyskland.

Levereras komplett med monterade stommar

Ditt nya kök levereras komplett med monterade stommar, luckor, marknadens bästa lådor, dekorsidor, lister och sockel. Samt val av eventuell takanslutning, energisnål LED-belysning, bänkskivor, diskho och handtag. En riktigt utförd montering lägger grunden för ett riktigt bra slutresultat.

Alltid kvalité

Det är det lika viktigt att välja en erfaren yrkesman till monteringen som det är att välja ett kvalitetskök. För att garantera ett perfekt resultat och millimeterprecision, tillhandahåller vi samtliga hantverkare med bred kompetens, fullständig utrustning och kunskap om våra produkter.


Så här jobbar vi!

Ni kommer till oss med en dröm och en ide. Vi går igenom praktiska frågor kring köket och funderar kring materialval och planering. Vi tar tillsammans fram den bästa planeringen och ge dig olika alternativ och lösningar. Oftast bokar vi ett hembesök hos er och tar exakta mått på väggar, fönster, dörrar, takhöjd och fasta installationer som avlopp och fläktkanaler.

Köket designas i 3D

Efter det träffas vi igen och presenterar en tredimensionell ritning av köket som utgör grunden för uppgifter om material och pris. Efter slutgiltig justering så går vi vidare med en beställning, då får du ett ungefärligt datum för när köket kan levereras. Vi tar ansvar för slutjusteringar och eventuella fel om förorsakat detta.

Vi är måna om att endast ha nöjda kunder och erbjuder en slutavstämning på plats med ert nya kök. Vi vill att ni ska trivas med ert nya kök.

Köket speglar din personlighet

Våra kök formas av dina känslor, erfarenheter, drömmar och idéer.

Smedstorps kök tillverkas på Österlen i Skåne. Med hantverkstraditioner sedan 1945 i från dina behov och tar oss tid att ta fram ett kök som är unikt bara för dig. Tillverkat från grunden av utvalda material, vi målar på gammalt vis med en sidenmatt färg som värnar om vår natur. Stommarna är färdigmonterade med djupare väggskåp och stabilare lådskenor som håller för många års användande. Smedstorp kök erbjuder ett av den svenska köksmarknadens mest omfattande sortiment.

SMEDSTORP

Ett av Tysklands mest köpta kök

Med Impuls finns det gott om inspirerande kök för moderna, klassiska, lantliga och färgglada kök. Alla har sin stil och sina funktionsbehov.

Hitta din köksinspiration hos oss!

Vitvaror från b.la Siemens, Bosch, Electrolux,  Whirlpool och Miele.

IMPULS

INSPIRATION

Våra varumärken VÅRA TJÄNSTER