Alva
Pooltak-low4
NovaP

POOLTAK

Pooltak från Hem och Hantverk

Vi erbjuder poolägare pooltak till bästa kvalitet och med nu ett större urval för kund och från oss noga utvalda tillverkare.

Gullberg & Jansson

POOLTAK från ska bredda vårt sortiment och vi ska kunna leverera pooltak som passar alla våra kunder.

TRITON pooltak

Våra POOLTAK i 3 populära modeller av högsta kvalité som vi noga valt ut till kund.

Just nu har vi leveranstider på ca 5-8 veckor på våra TRITON pooltak modeller. Passa på att beställa!

POOLTAK

FÖRLÄNG BADSÄSONGEN, FÖRENKLA SKÖTSELN OCH SPARA ENERGI

Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet.

Med våra pooltak minskar energiförbrukning och vattenavdunstning. Pooltaket skyddar mot löv, smuts och försurat regnvatten, vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning.

Pooltak från Gullberg & Jansson uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet och kan användas som vintertäckning.

POOLTAK MED ROBUST KONSTRUKTION OCH EXKLUSIV DESIGN

Våra pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor.

Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer och vi har varit noggranna med detaljerna. Vi har strävat efter att dölja nitar och rostfria skruvar och vi har tagit fram stabila lösningar för utsatta funktioner såsom lås och gångjärn

AUTOMATISK SEKTIONSLÅSNING

Alla våra pooltak levereras i standardutförande med automatisk sektionslåsning. Detta innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt. Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan därför vara
öppet t.ex. på mitten. Pooltaken Alva och Leia kan fås med skena på endast en sida. Sektionerna är då sammanhakade i varandra men pooltaken har fortfarande automatisk sektionslåsning.

SÄKRA POOLTAK

Samtliga pooltak från Gullberg & Jansson är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard*. Alla våra pooltak omfattas av 3 års materialgaranti.

LEVERANS

Våra pooltak i standardsortimentet levereras vanligtvis som byggsats i box men kan också mot pristillägg beställas i färdigmonterade sektioner för enkel installation. Våra måttbeställda pooltak i specialsortimentet levereras alltid i
färdigmonterade sektioner med kranbil.

* Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt snöbärighet. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Aluminiumprofilernas konstruktion och modellutformning är helt avgörande för pooltakets förmåga att klara snölast, medan kanalplastens eller klarplastens olika tjocklek (3, 4, 6, 8 eller 10 mm) inte har nämnvärd betydelse i jämförelse.

Nedan ser ni några av Gullberg & Jansson pooltak. Samtliga kommer att publiceras i webbshoppen som snart lanseras.

Kontakta oss så hjälper vi gärna till med en offert och val av modell.

Några utvalda Gullberg & Jansson pooltak

LEIA

POOLTAK LEIA

Leia-serien, i antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida.

Leia passar alla standardpooler på 3×6 och 4×8 meter. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Leia har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren vanligen. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

FÄRGVAL PROFILER
70/54 mm mattlackerade i antracitgrå färg (RAL7016)

SKENOR
Extra platt komfortskena, höjd endast 12 mm, silvereloxerad (aluminium)

PANELER
Klarplast (PC* 3 mm)

DÖRRLÖSNING
Skjutdörr på valfri sida

LÅSANORDNING
Automatisk sektionslåsning med nyckel

GARANTI
3 års materialgaranti

TILLVAL
Förlängningsskena 320 cm, för 3/4 sektioner: 2 600/3 100 SEK

LEVERANSSÄTT
Leverans av Leia i box sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av kranbil. Leia i färdigmonterade sektioner levereras alltid med hjälp av kranbil för att undvika transportskador.¹

* PC: Polykarbonatplast
¹Frakt och installationskostnad tillkommer enligt kostnadsfri offert

NovaP

POOLTAK NOVA COMFORT

Nova Comfort-serien, i aluminiumvit eller antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor. Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak. Nova Comfort ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel. Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

FÄRGVAL PROFILER
44/40 mm mattlackerade i aluminiumvitt (RAL9006) eller antracitgrå färg (RAL7016)

SKENOR
Extra platt komfortskena, höjd endast 12 mm, silvereloxerad (aluminium)

PANELVAL
Dubbelväggig kanalplast (PC**, 6 mm), eller klarplast (PC**, 3mm.

DÖRRLÖSNING
Skjutdörr på valfri sida och avtagbar front- och bakgavel.²

LÅSANORDNING
Automatisk sektionslåsning med nyckel

GARANTI
3 års materialgaranti

TILLVAL
Förlängningsskenor 320 cm, för 3/4/5 st. sektioner: 5 200/6 200/7 200 SEK

LEVERANSSÄTT
Leverans av Nova Comfort i box sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av kranbil. Pooltak i färdigmonterade sektioner
levereras alltid med hjälp av kranbil för att undvika transportskador.¹

** PC: Polykarbonatplast
¹ Frakt och installationskostnad tillkommer enligt kostnadsfri offert

Alva

POOTAL ALVA

Alva är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Alva kan beställas med skena på endast ena sidan.

Alva har en modern och stilren design och är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Alva har utrustats med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhetsoch kvalitetsstandarden, NF P 90 309.

En fördel med Alva är att det kan beställas med endast skena på ena sidan och hjul på andra sidan.

Sektionerna är då sammanhakade i varandra och pooltaket kan inte vara öppet t.ex. endast på mitten, vilket det däremot kan vara om det beställs med skenor på båda sidor. Alva utrustas alltid med klarplast.

Alva har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

YTTERMÅTT POOLTAK

BREDD: 350-575 cm
LÄNGD: 500-1534 cm
HÖJD: Från 38 cm

PROFILER
70/54 mm profiler mattlackerade, i aluminiumgrått (RAL9007), aluminiumvitt (RAL9006), vitt (RAL9010) eller antracitgrått (RAL7016) utan pristillägg

SKENOR
Extra platt komfortskena, höjd endast 12 mm, silvereloxerad (aluminium)

PANELER
Klarplast (PC* 4 mm)

LÅSANORDNING
Automatisk sektionslåsning med nyckel

GARANTI
3 års materialgaranti

TILLVAL
FÖRLÄNGNINGSSKENOR: Valfri längd

FÄRGVAL PROFILER: Samtliga RAL-färger

TRITON pooltak

 

Pooltak som vi noga valt ut!

Beställ pooltak som passar din pools mått. Vi måttanpassar och tillverkar efter kunds behov.

Pooltaken är tillverkade för tufft klimat och alla 3 modeller har ett vind/snötryck på 120 kg/m2  vilket också betyder att pooltaken klarar av rejält busväder och vårt nordiska klimat. Pooltaken är väldigt enkla och lätta att hantera. Pooltaken levereras färdigmonterad, ej BOX tak.

En investering i pooltak, skall ge er säkerhet och funktionalitet. Ert pooltak skall ge er bekvämlighet och vara en åretruntlösning som täcker alla behov av barnsäkerhet, värmeekonomi, minskad poolrengöring och även perfekt för vintertäckning.

Extra skenor för att skjuta bort pooltaket från poolen är standard. Fabriken lämnar 3 års garanti på produkt och 10 år på polykarbonat.

Vid leverans

Pooltaken väger en hel del och vi rekommenderar dig att boka in kranbil för att lyfta av pooltaket. Detta för att undvika att människor skadas eller produkten skadas. Vi planerar leveransen tillsammans.
Frakt
Fri frakt olossat till tomtgräns. Max gräns för fri frakt är i höjd med Stockholm. Därefter tar vi ut en fraktkostnad.
Kontakta oss så hjälper vi gärna till med en offert och val av modell.

Pooltaken är standard i 10mm kanalplast i toppen av pooltaket och 3 mm klarplast i gavlarna och sidorna. Vi erbjuder även pooltak helt i 4 mm PC.

Montage av pooltak på trädäck/sten tilkommer kostnad.

Om ditt mått på pooltak inte finns i listan, kontakta oss så hjälper vi dig med en offert.

Belastning av vind/snötryck är 120 kg/m2
Aluminiumbågar kan fås i valfri RAL färg.
Extraskenor ingår.
3 års fabriksgaranti och 10 år på polycarbonat.

I priserna ingår frakt olossat till tomtgräns (max höjd med Stockholm)
Därefter tar vi ut en fraktkostnad.
Leverans till Gotland tillkommer kostnader.

JOLINE-Admire10

Val av dörr

Valet av sidodörr görs från att du tittar ut mot din pool där den högsta sektionen är. Välj sida höger eller vänster som passar dig bäst.

Du kan även välja gaveldörr eller vippgavel.

Delbart pooltak

Sektionerna i pooltaket går bra att skjuta i från varandra detta går utmärkt att göra med våra pooltak.

JUNO-Supreme5-1
JOLINE-Admire

MÄLAREN

90 cm hög

JUNO-Supreme

VÄTTERN

Höjd från 64 cm

JOY

VÄNERN

Höjd från 48 cm

MÄLAREN är ett pooltak som monteras på 2 st skenor.

JOLINE-Admire23
JOLINE-Admire8

Pooltak i 10 mm kanalplast

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 64.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 70.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 74.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 90.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 95.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 100.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 123.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 138.000 kr

Pooltak i 3 mm klarplast i hela pooltaket

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 77.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 83.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 87.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 103.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 108.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 113.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 136.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 151.000 kr

VÄTTERN är ett pooltak som monteras på 1 eller 2 st skenor.

JUNO-Supreme21-2
JUNO-Supreme5-1

Pooltak i 10 mm kanalplast, 3 mm PC i gavlar och sidor

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 85.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 91.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 95.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 104.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 116.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 120.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 132.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 149.000 kr

Pooltak i 3 mm klarplast i hela pooltaket

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 98.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 104.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 108.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 117.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 129.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 133.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 145.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 164.000 kr

VÄNERN är ett pooltak som monteras på 1 eller 2 st skenor.

JOY Excellence6
JOY Excellence1

Pooltak i 10 mm kanalplast, 3 mm PC i gavlar och sidor

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 97.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 103.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 107.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 121.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 138.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 144.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 165.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 179.000 kr

Pooltak i 3 mm klarplast i hela pooltaket

Mått pooltak: 3,20 m x 6,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 110.000 kr

Mått pooltak: 3,60 m x 6,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 116.000 kr

Mått pooltak: 3,70 m x 7,20 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 120.000 kr

Mått pooltak: 4,10 m x 7,60 m
Antal sektioner: 3 st

Pris: 134.000 kr

Mått pooltak: 4,20 m x 8,20 m
Antal sektioner: 4 
st
Pris: 153.000 kr

Mått pooltak: 4,60 m x 8,60 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 157.000 kr

Mått pooltak: 5,20 m x 10,20 m
Antal sektioner: 4 st

Pris: 179.000 kr

Mått pooltak: 5,60 m x 10,60 m
Antal sektioner: 5 st

Pris: 192.000 kr